Gert Souverijns jci leuven

Beste Leuvense Jaycee,

Ik wens jullie allemaal een zeer gelukkig en succesvol nieuwjaar, vol met geweldige momenten met familie, vrienden en medejaycees! Ondertussen is het huidige werkingsjaar onder deskundige leiding van onze immer aimabele Carl alweer halfweg. Niet veel onder ons hadden gedacht dat de coronamaatregelen van de tweede golf zo lang zouden aanhouden.

Ondanks deze maatregelen zijn we bij JCI Leuven niet blijven stilzitten. Of het nu een vorming, een workshop, een quiz of een andere activiteit betreft, altijd wordt er een manier gevonden om een online versie te organiseren. Het doet mij enorm veel plezier als ik die creativiteit en activiteit zie binnen JCI Leuven. Na drie jaar een ondersteunende rol te hebben opgenomen in de Raad van Bestuur ben ik heel enthousiast om zelf ook aan het roer te gaan staan van deze geweldige organisatie. Daarom stel ik me graag kandidaat als voorzitter van het volgende werkingsjaar 2020-2021. Hou deze blog goed in de gaten. Van tijd tot tijd zal ik meer informatie lossen over mijn kandidatuur. Ook wil ik heel graag nu al een oproep doen naar iedereen onder jullie die graag mee op deze trein wil springen. Aarzel zeker niet om me dit te laten weten via een comment op deze post of op alle andere mogelijke coronaproof manieren!

5 Comments

 • Tom Boermans
  January 8, 2021

  Leuk!
  Succes!

  • Gert Souverijns
   January 8, 2021

   Bedankt!

 • Kathrine Nygaard Stannov
  January 8, 2021

  Gert for President 👏

  • Gert Souverijns
   January 8, 2021

   Thanks!

 • Kelly Van Eekel
  January 9, 2021

  Veel succes en geniet van dit traject!

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name

Copyright © 2020 - Ontworpen door Carl Vanormelingen. Alle rechten voorbehouden.