fbpx
Winetworking
Description

Winetworking Business Night

Vind jij ook dat de wijn-industrie een facelift kan gebruiken? Valeer en Isabeau vonden dat ook en zijn met het concept Wine as a Service begonnen. Ondertussen krijgen meer dan 300 abonnees elke maand een witte en een rode wijn met een boekje uitleg erbij. Wil je weten hoe ze op dit idee kwamen en hoe ze sterke groei realiseren? 

Our Daily Bottle inspireert ons met hun verhaal. Ze volgen dit op door een introductie in de schone kunst van het wijnproeven met een kort overzicht van druifsoorten, regio’s en tips & tricks voor het herkennen van geuren.

Achteraf heb je de mogelijkheid om nog wat te netwerken of gezellig te babbelen met verschillende kazen van kaasmeesters Elsen in Leuven. Dit alles terwijl u geniet van de harmonie tussen de wijnen van Our Daily Bottle en de kazen van Kaasmeesters Elsen. Een huwelijk dat niet anders kan dan gemakkelijke conversatie op de wereld zetten.

Op 23 maart organiseren wij in JCI Leuven een business & wijn-avond.

Eerst krijgen we een korte uiteenzetting van Our Daily Bottle. Ze zijn twee jonge mensen vonden dat de wijnindustrie te oud-bollig was geworden en besloten hebben om de commerciële revolutie van services te brengen naar de wijnen. Gedaan zijn de dagen van voor een groot rek staan en niet weten wat te kiezen, want dankzij hun abonnementsformules weet je altijd wat lekker is. Uiteraard gaan we nog niet heel hun business uitleggen, want dat gaan zij zelf komen doen.

Een van de founders van Our Daily Bottle heeft gestudeerd aan de wijn-universiteit van Zuid Afrika. Zij gaat ons vervolgens een introductie geven in wijnproeven. Het thema is een verrassing, maar gaat goed passen bij wat erna nog volgt.

We sluiten dan af met een volwaardige kaas en wijn avond. De wijnen die we net hebben geproefd zijn geselecteerd voor bij de kazen die worden verzorgd door Kaasmeesters Elsen uit Leuven. De beste kaas-ambachtslieden die er zijn in Leuven en omstreken. Zij zorgen ervoor dat niemand met honger naar huis gaat door een kaas- en charcutterieplankje met

Dit alles gaat in de prachtige witte villa van 3Hoog door. Een domein binnen de ring van Leuven met, als het goed weer is, de mogelijkheid om de tafels buiten op te stellen op een van de hoge punten van Leuven, en dus met een prachtig uitzicht.

Het belooft een zeer leerrijke en lekkere avond te worden. We hopen dat jullie dan ook met veel aanwezig zullen zijn.

Details
Location: 3 Hoog Leuven
Surface Area:
Year: 2019
Value:
Categories: Business,