fbpx
Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2021
Description

De award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer geeft elk jaar een erkenning aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen en zich weet te toetsen aan de waarden van JCI.

Dankzij de steun van verschillende bedrijven die zich willen koppelen aan het positief imago van dit evenement, creëren we een uniek netwerkplatform. Een platform dat de mogelijkheid biet om ervaringen uit te wisselen tussen de gevestigde waarden en zij die het nog moeten waar maken. Een uniek forum dat meerwaarde biedt waarop Vlaams-Brabant trots is: ondernemerschap. Naast de erkenning voor de persoon in kwestie wil het district Vlaams-Brabant via deze weg zowel hun eigen organisatie als de Provincie mee in het daglicht plaatsen.

De werking van JCI zorgt ervoor dat jonge ondernemers persoonlijke groei realiseren en hierdoor hun professionele activiteiten verder kunnen ontplooien. Wij zijn dan ook als organisatie overtuigd van dit project. Niet enkel door de enorme opkomst van ondernemers, kaderleden en ondernemende jongeren, maar ook door de reacties die we krijgen in de media. De laatste maanden spraken we ook met verschillende (media)partners en werkgeversorganisaties zodat ook in 2021 de award Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar een schitterend netwerkevenement wordt.

Voorafgaand aan de awardshow krijgen de vier kandidaten de kans om hun ondernemersverhaal te pitchen voor een professionele jury. De jury bestaande uit rasechte ondernemers en eerdere winnaars (ComateEnsur, …) zal hen het vuur aan de schenen leggen. Traditioneel wordt er gepeild naar specifieke ondernemingscriteria zoals stabiliteit en groei van de onderneming, personeelsbeleid, visie op de toekomst, … Daarnaast oordeelt de jury ook in welke mate de onderneming strookt met de JCI-waarden. Bijvoorbeeld (pijler business): “hoe draagt de kandidaat bij tot de ontwikkeling en groei van de economie, welvaart en welzijn?”. 

Tijdens de awardshow krijgt elke kandidaat de kans om zijn/haar onderneming te pitchen voor het aanwezige publiek. Net als tijdens de vorige editie, zal er opnieuw een publieksprijs zijn. Deze prijs laat de aanwezigen toe te stemmen op de kandidaat die voor hen het sterkst uit de hoek komt. De finale winnaar neemt automatisch deel aan de Vlaamse finale op 21 mei te Leuven. In deze finale neemt hij/zij het op tegen de winnaars van de andere 4 provinciale voorrondes (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Limburg).

Wil je meer weten? Neem gerust een kijkje op de website van Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer 2021.

Details
Location: Leuven
Surface Area:
Year: 2021
Value:
Categories: Business,