Vormingen

Voorbije vormingen

1. Project Management 


De Golden Circle van Simon Sinek is een simpel maar krachtig model dat de stimulans geeft voor inspirerend leiderschap. Het gaat in op de manier van denken, handelen en communiceren tussen organisatie en doelgroep. Sinek toont met het model aan dat de ‘waarom’ het belangrijkste element is in communicatie. Dit model wordt vaak toegepast op bedrijfscommunicatie. Maar wist je dat het ook kan worden toegepast op project management?

Dit is exact wat Kamil Mroz zal aantonen in deze vorming die op woensdagavond 9 november digitaal plaatsvond. Kamil is een referentie op het gebied van project en program management. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor het project Your Future dat verkozen werd als Best International Collaboration project door JCI Belgium. 

Datum: woensdagavond 9 november 2020

>> Inschrijven <<

2. Parlementaire procedure 


Hoe zorg je ervoor dat een algemene vergadering vlot en efficiënt verloopt? Hoe dien je een motie in op een correcte manier? Welke manieren van stemmen zijn er en wanneer moet welke manier worden toegepast? Het zijn vragen die we ons allemaal wel eens stellen. De Parlementaire Procedure is een vorming van Serge Goussaert om vergaderingen efficiënter en doelgerichter te laten verlopen en te garanderen dat je bovenstaande vragen zonder twijfelen kan beantwoorden. Door de uitzonderlijke coronasituatie hebben we voor een iets ingekorte online versie kunnen zorgen die plaatsvond op woensdagavond 18 november 2020. 

Datum: woensdagavond 18 november 2020

>> Inschrijven <<

3. Robert Cialdini’s 6 principes van invloed  


Robert B. Cialdini is een oud hoogleraar psychologie en marketing aan de Arizona State en Stanford universiteit. Zijn belangrijkste boek en een echte bestseller is “Influence: The psychology of persuasion”, waarin verschillende technieken en methoden worden uitgelegd om overtuigender te zijn en over te komen. Het boek wordt als onmisbaar gezien voor alle marketeers in de wereld, maar ook in het dagelijks leven zijn deze technieken zeer handig. Wil je graag kennismaken met deze principes? Berith Spoelstra van onze twinning afdeling JCI Den Bosch legde met veel plezier de 6 principes aan ons uit.

Datum: woensdagavond 9 december 2020

>> Inschrijven <<

Copyright © 2020 - Ontworpen door Carl Vanormelingen. Alle rechten voorbehouden.