Twinning

De pijler internationalisme behelst alle activiteiten buiten de eigen afdeling, zoals internationale reizen, congressen en ook twinning oftewel een verbroedering met andere lokale afdelingen.

Onze (inter)nationale zusterafdelingen

jci namur

JCI Namur en JCI Leuven zijn sinds 2013 getwind. We gaan naar elkaars activiteiten en spreken samen af op internationale events. 

Website JCI Namur

JCI s-Hertogenbosch

JCI ’s-Hertogenbosch is een vereniging voor jonge actieve en ambitieuze mensen van tussen de 25 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen en functies, zelfstandig ondernemer of in loondienst, uit het bedrijfsleven of werkzaam in de non profit-sector, die in ‘s-Hertogenbosch en omstreken werken of wonen.

Website JCI ’s Hertogenbosch

JCI Curitiba

Als enige Europese lokale afdeling hebben we een overzeese twinningpartner. Via Skypesessies houden we contact met onze Brazilaanse vrienden. In deze sessies gaat het over JCI in ons eigen land, BEEP en nog veel meer. Zo hebben we ondermeer een gezamelijk voetbalproject in de steigers staan. 

Website JCI Curitiba

jci dortmund

Vanaf de oprichting van de Wirtschaftsjunioren in Duitsland werkten ze nauw samen met de IHK (Industrie- und Handelskammer oftewel de Duitse Kamer van Koophandel). Door die samenwerking met de IHK is de inhoud van de projecten die de Duitse lokale afdelingen organiseren vaak gericht op ondernemerschap of politiek. We noemen ze (gemakshalve) JCI Dortmund.

Website Wirtschaftsjunioren Dortmund Kreis Anna Hamm

Laatste nieuws