Champagneverkoop 2021

Naar jaarlijkse traditie organiseren we een champagneverkoop voor een goed doel, met als hoofddoelstellingen om een plaatselijke vzw een financieel hart onder de riem te steken en om extra awareness te creëren voor het doel waarvoor zij zich belangeloos inzetten. Na onze succesvolle acties Kishor Nagar (ondersteunen Indische jongensschool) en Honk vzw (schenking voor de bouw van een eigen huis) viel de keuze van het goede doel dit jaar op Fighters against cancer.

Fighters against Cancer  is een non-profit organisatie die elk jaar een goed doel uitkiest en in dat kader liefdadigheidsevenementen organiseert met het oog op het leveren van morele, fysieke en/of financiële steun aan de strijd tegen kanker. Dit jaar hebben zij als doel een aparte ruimte in het St-Trudo ziekenhuis (Sint-Truiden) mee te financieren en in te richten, waarin een ontmoeting tussen patiënt en huisdier kan plaatsvinden. De steun van een trouw diertje geeft bijstand aan patiënten tijdens hun behandeling tegen kanker. 

Champagne Jean-Yves de Carlini
 
We verkopen dit jaar opnieuw de heerlijke bubbels van Jean Yves de Carlini, een lokaal champagnehuis in Verzenay, Frankrijk. Je hebt in de bestelling de keuze tussen een krat Brut Tradition (verkoop van 6 flessen aan € 120 per krat) of de uitzonderlijke Brut Reserve Grand Cru, die we per fles verkopen aan € 30 en apart verpakken. Alle winst die gemaakt wordt in het kader van deze verkoop gaat integraal naar Fighters Against Cancer.
 
Factuur nodig? 
 
Indien je graag een bestelling op factuur wenst te plaatsen, kan je hieronder je maatschappelijke gegevens achter laten. Onze penningmeester maakt in de komende weken een factuur op en stuurt deze door naar het door jou opgegeven e-mailadres. 
 

Deadline

Bestellen kon tot en met zondag 21 november 2021. De bestelling werd op maandag 22 november 2021 doorgegeven aan het champagnehuis Jean-Yves de Carlini. Begin december halen we de ganse bestelling op met een voorziene levering midden december zodat jullie bestelling voor de feestdagen bij jullie thuis wordt geleverd.