CrediBill: JCI Leuven sponsor 2021 - 2022

CrediBill (by Triple A Solutions)

Zaakvoerder Simon:

“CrediBill ondersteunt grote en kleine bedrijven met de opvolging van openstaande facturen. Ook met JCI Leuven ondersteunen we jonge ondernemende mensen met het versterken van hun skills en netwerk. Op beiden ben ik erg trots. Met de kennis die ik in JCI heb opgedaan, ben ik een betere zaakvoerder voor CrediBill geworden. Door JCI te ondersteunen, geef ik anderen dezelfde kansen die ik heb gehad”.

20210917 - Wijndomein Haksberg, Tielt-Winge - sfeerreportage tijdens het openingsevent van JCI Leuven

Wie is Simon Meurs?

  • is zaakvoerder en hoofdprogrammeur.
  • denkt mee met de klanten en helpt met support.
  • is vrijwilliger in JCI Leuven, een organisatie voor jonge ambitieuze mensen.

Wat is CrediBill?

CrediBill is ontstaan vanuit Triple A Solutions, een onderneming die al sinds 2008 bedrijven helpt bij hun debiteurenbeheer. Die hulp gaat van operationele ondersteuning tot het opleiden van medewerkers.

Dankzij de feedback van de creditprofessionals die bij Triple A werken, kon Simon een debiteurenbeheer-software ontwikkelen die creditmanagers uren handmatig werk bespaart.

Waarom CrediBill?

“CrediBill bestaat al sinds 2011, maar had toen een andere naam en zaakvoerder. Op een bepaald moment werd de onderneming overgekocht door creditmanagement-specialist Triple A SolutionsIn 2018 zocht Triple A een nieuwe IT-manager. Iemand die kon programmeren én een business leiden. Uiteindelijk kwamen ze uit bij mij.

Tijdens mijn eerste dagen zag ik meteen dat de software hopeloos verouderd was. Tegelijk bedacht ik me: wat een buitenkans! Want dankzij de steun van Triple A kreeg ik de ruimte om from scratch nieuwe software te ontwikkelen. Betere software. Ik zat samen met toenmalige klanten en met creditcollectors van Triple A. Allemaal professionals die elke dag aan kredietmanagement doen. Zij vertelden me wat ze nodig hadden om hun werk te verlichten, tijd te besparen en zo hun leven makkelijker te maken. Dankzij die gesprekken wist ik precies welke features ik moest ontwikkelen. Ik begon te programmeren en deed dat een jaar lang, voltijds. Tot de eerste versie van CrediBill het licht zag.

Of CrediBill iets is voor jouw bedrijf? Niet als je genoeg hebt aan een standaardoplossing. Wel als je creditmanagement-software zoekt die je helemaal naar je hand kan zetten. Waarin je speciallekes kan laten inbouwen en die je kan customizen tot in het kleinste detail.