domoXim: JCI Leuven sponsor 2021 - 2022

DomoXim Vastgoed & Beheer is als vastgoedmakelaar actief in de verkoop en verhuur van woningen en appartementen. De driehoek Leuven – Brussel – Mechelen is hun regio. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen en Europese Studies, met een Erasmus in Warschau en Rennes, volgende Ine Vermeeren de opleiding tot erkend vastgoedmakelaar. Samen met Kelly De Punder is ze nu zaakvoerder van domoXim. 

“Als ere-lid van JCI Leuven ben ik met domoXim graag partner om de goede werking te ondersteunen. Zeker in deze bizarre tijden is het niet evident om als vereniging te groeien. JCI was voor mij een ‘zandbak’ om allerlei zaken uit te proberen.”

Bij de opstart van domoXim had ik weinig collega's en waren mijn JCI vrienden een echt klankbord. Het eerste project waar ik me voor inzette was een event voor Mobile School. Via "School op Wieltjes" werd een een boek geschreven, contacteerden we scholen voor een tekenwedstrijd en organiseerden we een uitgebreide voorstelling in de bib van Leuven. Daarna had ik de smaak te pakken en volgden allerlei congressen, projecten, opleidingen, en rollen als bestuurslid.JCI heeft me veel geleerd, zowel persoonlijk als voor mijn onderneming. En ik heb er een echte vriendengroep aan overgehouden. Zelf jaren na onze afzwaai komen we samen en de JCI-spirit is er dan altijd bij!"