vibe to inspire

JCI Leuven start werkjaar 2015-2016 met nieuwe “Vibe to Inspire”

JCI Leuven werkjaar 2015-2016  jaarthema Vibe to Inspire

 

De Leuvense afdeling van Junior Chamber International, een wereldwijde organisatie voor jonge actieve burgers tussen 18 en 40 jaar, heeft een nieuwe Raad van Bestuur. Naar goede gewoonte is er ook een nieuwe voorzitter gekozen, en dit jaar is dat Tom Boermans (34): “JCI is een fantastische vereniging van mensen die samen projecten opnemen om zo een positieve impact op de maatschappij te creëren. De vele ervaringen en kennis die je binnen JCI opdoet, kan je in je professionele leven ook toepassen. Het is eigenlijk een soort zandbak om dingen uit te proberen, waarbij de focus ligt op persoonlijke groei. En net daarom heb ik het engagement opgenomen om voorzitter te worden en zo een vereniging van een 50-tal mensen te leiden. We zetten heel hard in op de positieve ‘vibe to inspire’ die onze vereniging laat groeien. ”

Een team van 7 bestuursleden staat Tom bij: Ine Vermeeren, secretaris en communicatieverantwoordelijke; Elke Brouwers, penningmeester; Marita Vranckx, ledenbegeleider; David Van der Vloet, business & netwerking; Jasper Kerremans, commissieverantwoordelijke; Christophe Smets, past-president en Kelly Van Eekel, vormingsverantwoordelijke.

JCI Leuven zal vanaf september opnieuw projecten organiseren rond business en internationalisme, maar het nieuwe bestuur wil dit jaar ook sterk inzetten op concrete projecten rond sociaal engagement. Op deze manier focussen ze naast aantrekkelijke business projecten op de essentie van JCI: een positieve impact creëren voor de gemeenschap. Naast projecten is het vooral de verscheidenheid aan vormingen die van JCI een aantrekkelijke vereniging maken voor jonge en ondernemende mensen.

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name