bestuur jci leuven 2013

Nieuw bestuur 2013-2014

Nieuwe Raad van Bestuur JCI Leuven 2013-2014

We hebben een nieuwe Raad van Bestuur. De vereniging voor actieve mensen tussen 18 en 40 jaar kiest naar goede traditie elk jaar een nieuwe voorzitter en dit jaar is dat Michaël Verbeeck (25) geworden: “Via JCI heb ik ontzettend veel bijgeleerd, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Ik heb de kans gekregen om in een ongedwongen sfeer allerlei leuke projecten op te zetten en dat inspireerde me om nu voor een nieuwe uitdaging te gaan”.

Michaël wordt bijgestaan door een ploeg van 8 bestuursleden: Tom Eckelmans, secretaris; Rina Colson, penningmeester, Tim Verhaegen, ledenbegeleider; Philippe Vanhassel, business; Maaika De Doncker, communicatieverantwoordelijke; Tom Boermans, commissiecoördinator; Dirk De Molder, Past president en Christophe Smets, vormingscoördinator.

JCI Leuven zal vanaf september opnieuw projecten organiseren rond gemeenschap, business en internationalisme, maar het nieuwe bestuur wil dit jaar ook sterk inzetten op de groei van de afdeling: “De laatste jaren hebben we heel wat jonge, actieve mensen opgenomen in onze vereniging en die dynamiek willen we graag uitstralen. Met een ambitieus communicatieplan, de organisatie van boeiende activiteiten en een groot congres in 2015 willen we JCI meer onder de aandacht brengen bij onze doelgroepen in het Leuvense.”

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name