Winetworking

Winetworking

Vind jij ook dat de wijn-industrie een facelift kan gebruiken? Valeer en Isabeau vonden dat ook en zijn met het concept Wine as a Service begonnen. Ondertussen krijgen meer dan 300 abonnees elke maand een witte en een rode wijn met een boekje uitleg erbij. Wil je weten hoe ze op dit idee kwamen en hoe ze sterke groei realiseren?

Our Daily Bottle inspireert ons met hun verhaal. Ze volgen dit op door een introductie in de schone kunst van het wijnproeven met een kort overzicht van druifsoorten, regio’s en tips & tricks voor het herkennen van geuren.

Achteraf heb je de mogelijkheid om nog wat te netwerken of gezellig te babbelen met verschillende kazen van kaasmeesters Elsen in Leuven. Dit alles terwijl u geniet van de harmonie tussen de wijnen van Our Daily Bottle en de kazen van Kaasmeesters Elsen. Een huwelijk dat niet anders kan dan gemakkelijke conversatie op de wereld zetten.

Prijs: Sluit voor 40 euro voor heel de avond aan om te genieten van alle lekkere en interessante zaken die je aangeboden zullen worden! Vergeet je tickets zeker niet te boeken.

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name