International Games Day

International Games Day 2018: een succes

International Games Day 2018: een succes!


Op zaterdag 10 november organiseerden we voor de eerste maal de ‘International Games Day’, in navolging van eerdere succesvolle edities in Mechelen en Aalst vorig jaar. Dit evenement vond plaats in het leercentrum Agora (Leuven) en werd bezocht door meer dan 100 mensen. Dankzij alle deelnemers konden we ook meer dan 40 spelletjes inzamelen voor ’t Lampeke. Superhard bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen om dit een succes te maken, en aan alle deelnemers!

Opbrengst naar buurtwerk ’t Lampeke vzw


Via onze connecties kwamen we terecht bij ’t Lampeke vzw, een vzw gevestigd in de Leuvense Ridderstraat die zich inzet voor de kansarmen. Een groep mensen waar weinig van geweten is in Leuven, gezien onze stad een hooggeschoold publiek aantrekt. Zij beschikken over een buurthuis waar men dagelijks voor 2 euro een warme maaltijd kan nuttigen, een speciale creche voor kansarme kinderen alsook vele andere activiteiten.

Zo zet de vzw al enkele jaren een winkeltje op met de spelen die ze inzamelen en met dat geld kunnen ze spellen aankopen voor bijvoorbeeld Sinterklaas. Daarom willen we aan iedereen die komt, vragen hun spel(len) te schenken aan deze vereniging. Ze hebben voornamelijk nood aan gezelschapspellen (geen knuffels of puzzels) en rollenspelen (dokterstasjes, poppen).

Het International Games Day team: Katrien Delespaul, Ellen Coosemans, Gert Souverijns, Karel Dejaeger, Christof Poleunis, Simon Meurs en Carl Vanormelingen.

 

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name