Nieuwe voorzitter JCI Leuven 2019-2020

Nieuwe voorzitter 2019-2020: Simon Meurs

LEUVEN (19 JUNI 2019) –  JCI Leuven heeft haar nieuwe voorzitter gekozen. Simon Meurs, geboren en getogen Leuvenaar en IT Manager bij Triple A Solutions is de nieuwe voorzitter van JCI Leuven voor het werkingsjaar 2019-2020. Hij wil de dynamiek van zijn voorganger, Tim Dehaes, verder zetten en legt hierbij, zoals elke voorzitter, ook zijn eigen accenten.

“Bij het volgen van mijn eerste ledenvergadering en bij het volbrengen van mijn eerste project, wist ik dat JCI iets voor mij is. Met veel enthousiasme en passie voor de mensen en de visie van JCI, heb ik mij gesmeten. Met het team van enthousiaste mensen achter mij, ben ik er zeker van dat wij een meerwaarde kunnen zijn voor interne en externe projecten.”
SIMON MEURS  –  Voorzitter 2019-2020

Simon stelde zich in maart 2018 kandidaat om lid te worden van JCI Leuven en trad in juni 2018 ook effectief als volwaardig lid toe. Eén jaar mag hij zich voorzitter van de grootste lokale afdeling in de provincie Vlaams-Brabant noemen.

Voorzitter Simon en oud-voorzitter Tim Dehaes worden bijgestaan door een nieuwe raad van bestuur bestaande uit penningmeester Fabio Cryns en Lisa Deweirdt als secretaris en verantwoordelijke partnerships. Daarnaast zorgt een andere oud-voorzitter (Michaël Verbeeck) voor ‘vers bloed’ in de vereniging, terwijl Carl Vanormelingen als vice-voorzitter het communicatieluik en internationalisme voor zijn rekening neemt. Gert Souverijns waakt over een goede werking van de verschillende projecten. Tenslotte zal Karel Dejaeger opnieuw heel wat interessante opleidingen organiseren die zowel voor bestaande leden als niet-leden toegankelijk zijn.

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name