JCI Leuven aanwezig op het Vlaams Congres 2019 te Torhout

Awards Vlaams Congres 2019

Drie leden van JCI Leuven werden op het Vlaams Congres van JCI te Hooglede (West-Vlaanderen) onderscheiden als verdienstelijk lid door JCI Vlaanderen vanwege hun uitzonderlijke prestaties het voorbije werkingsjaar.

Als voorzitter ben ik oprecht trots dat het harde labeur van alle leden die zich het voorbije werkingsjaar behoorlijk intens hebben ingezet niet onopmerkzaam voorbij is gegaan. Ik ben ook zeer blij dat de opvolging verzekerd is met een nieuwe ploeg die  volop bezig is om nieuwe projecten voor het werkingsjaar 2019-2020 te bedenken zodat we volgend jaar minstens even sterk staan met de Leuvense afdeling

TIM DEHAES –  Voorzitter 2018-2019

Awardceremonie


Op de slotavond van het JCI Vlaams congres vond een awardceremonie plaats voor de meest verdienstelijke leden van JCI Vlaanderen uitgereikt door de aftredende voorzitter Valère Vereecken (JCI Antwerpen). Elke afdeling (30-tal in Vlaanderen) kon tot medio april voor zijn/haar leden een dossier indienen voor één van de tien categorieën. Vijf leden van JCI Leuven werden genomineerd voor een award.

Voorzitter in spé Simon Meurs (verantwoordelijke internationalisme) veroverde de award in de categorie ‘Beste Externe Relaties’, Carl Vanormelingen (vormingsverantwoordelijke) werd gehuldigd als ‘Beste Lid’ en oud-lid Mieke Cassiers kreeg een award voor ‘Beste Oud Lid’.  Daarnaast waren er vanuit Leuven ook nog nominaties voor Tim Dehaes als ‘Beste Voorzitter’ en Lisa Deweirdt als ‘Beste Nieuw Lid’. De Leuvense afdeling was zeer duidelijk aanwezig op het Vlaamse Podium. Voorzitter Tim mocht zo de award voor Opleidingszin uitreiken gezien JCI Leuven het geven vormingen sterk ondersteunt. Met drie awards was 2018 – 2019 een recordjaar voor de Leuvense afdeling van JCI.

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name