senatorviering kristof jans

Senatorviering Kristof Jans

Senatorviering Kristof Jans

 

Op 11 januari was het weer zover: onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie! Deze ging dit jaar door in Café Orient, dat door iedereen werd geprezen vanwege zijn ideale ligging in het centrum van Leuven. Met de meer dan 60 aanwezigen mochten we het gerust een groot succes noemen. (Sommige aanwezigen waren wel van héél ver gekomen. Dit zou een voorbode blijken te zijn van een wel heel heugelijke gebeurtenis!)

De bubbels en andere dranken vloeiden rijkelijk, en nog lekkerder waren de vele hapjes die onze voorzitter had voorzien. Hij verbaasde daarmee iedereen door de chique presentatie, maar vooral het feit dat hij ze één-voor-één zelf had gemaakt (met wat hulp van zijn pa welliswaar). Zalm, prosciutto met zongedroogde tomaatjes, paté met konfijt, … en het allerlekkerste: een panna cotta met Baileys! En alsof het niet opkon: alles werd gesponsord door Christophe zijn bedrijf, Vastgoedmeesters.
Zo werd het een klassevol event dat mooi binnen het budget bleef. Tot de penningmeester alleen achterbleef met de bankkaart, en een overschot waar hij nog 3 dagen van heeft kunnen eten.

Het was een ideaal moment om elkaar in een ongedwongen leuke sfeer te ontmoeten, er werd veel gekeuveld, voor sommigen was het een blij weerzien van elkaar, …

Rond 16u15 kwamen plots late gasten binnen: Kristof Jans en Jo. Christophe liet hen niet lang begaan, en zette zijn welkomstwoordje in. Daarbij riep hij alle oud-voorzitters naar voren, en startte de presentatie: Wie kan het best vertellen over de European Academy? Kristof Jans. Wie is de beste piraat? Euh… Kristof Jans, bewezen de foto’s. Wie heeft het meest ervaring met konijnenoren? Euh… euh… ook Kristof Jans? Ja hoor, meermaals zelfs, bevestigden de foto’s.

“Is hier een uitgang?”, moet hij gedacht hebben. Tot plotseling de afgevaardigde van de Belgische JCI Senaat naar voren trad. Toen werd duidelijk dat ook de Belgische voorzitter Gregor en de afzwaaiende Vlaamse voorzitter Peter aanwezig waren. Ook de past-presidents en senatoren van Leuven waren toch wel heel sterk vertegenwoordigd. Onder het oog van al deze prominenten werd Kristof Jans tot senator gepind! Senator nummer 74037 om precies te zijn.

Zelfs uit het buitenland stroomden de felicitaties binnen via allerlei filmpjes. Ook van Byron, die op zakenreis was, en daar duidelijk het aangename aan het nuttige aan het koppelen was, zoals alleen hij dat kan.

We mogen terecht fier zijn op Kristof. Met zijn 8-jarige JCI carrière heeft hij al heel wat functies bekleed en verantwoordelijkheden opgenomen: voorzitter van Leuven, trainer van de Flanders Academy, bestuurder in JCI Vlaanderen én in JCI Belgium, TIF Director, en dit jaar nog commissiedirecteur van de subcommissie communicatie van het Vlaam Congres, én, met verdiende fierheid, Headtrainer van de European Academy! Zo een carrière kan alleen maar dienen als voorbeeld voor onze leden en zeker voor de vele nieuwe leden die we de afgelopen twee jaar hebben mogen verwelkomen. En dat is meteen ook de taak van een senator: levenslang een rolmodel zijn voor JCI.

Dank jullie allen voor jullie aanwezigheid, en proficiat aan Kristof Jans, onze kersverse senator!

LEAVE A REPLYYour email address will not be published. Required fields are marked *Your Name