Internationalisme


Direct een band voelen met honderden mensen van over heel Belgie, Europa, de wereld… op JCI congressen maak je dat zonder twijfel mee. Je krijgt er de kans om trainingen te volgen, bedrijven te bezoeken, de stad samen met een local te ontdekken en samen te feesten tot in de vroege uurtjes maar vooral om ideeen uit te wisselen over hoe meer impact te creëeren eens je terug thuis bent. 

Jaarlijkse congressen

Congressen 1

Vlaams Congres


Het volgende Congres JCI Vlaanderen zal doorgaan op Zaterdag 29 mei 2021 en wordt georganiseerd door JCI Oostende.

Ale info  

Congressen 2

Nationaal Congres


De Nationale Conventie van JCI Belgium zal in 2020 – 2021 niet worden georganiseerd wegens het risico op corona. In 2021 – 2022 zal dit in september 2021 plaatsvinden in Zeeland bij wijze van een gezamenlijke conventie “De Conventie der Lage Landen”.

Congressen 3

Europees Congres


De volgende Europese Conferentie wordt georganiseerd door JCI Rostock (Duitsland) en zal een cruise zijn over 3 steden in de Oostzee. Het zal van 8 tot 12 juni 2021 doorgaan. 

Alle info

Congressen 4

Wereld Congres

Het Wereld Congres had normaal gezien doorgegaan van 3-7 november 2020 in Yokohoma, Japan, echter werd er wijselijk besloten van dit grotendeels digitaal te organiseren. De plaatsen zijn sterk beperkt.

Alle info

European Know How Transfer

Congressen 5

De JCI European Know-How Transfer is een jaarlijks uitwisselingsprogramma tussen JCI-leden en de leden van het Europees Parlement en de Europese Commissie.

Het programma duurt 5 dagen en is een combinatie van workshops, keynotes en het “schaduwen” van een parlementariër van het Europees Parlement tijdens zijn werkdag.

Copyright © 2020 - Ontworpen door Carl Vanormelingen. Alle rechten voorbehouden.